NewLook Keukens Brasschaat

  Over ons


  Altijd al gedroomd van een keuken op maat? In onze keukenstudio in Brasschaat ben je op de juiste plaats! In onze showroom van 600 m2 vind je een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor je nieuwe maatkeuken en interieur waarmee je gegarandeerd volop inspiratie opdoet. Voor je volledige leefkeuken kun je bij ons terecht; barkrukken, stoelen, tafels, decoratie, verlichting. Wij hebben overal aan gedacht.

  Wij bieden je zowel de superieure kwaliteitskeukens van Warendorf aan als maatkeukens uit ons eigen atelier.
  Maatwerk betekent bij NewLook Keukens & Interieur dat de gehele keuken in alle opzichten voldoet aan jouw wensen en eisen.

  1
  Intakegesprek in onze showroom
  Tijdens dit eerste gesprek bespreken we al je wensen, de mogelijkheden, materialen, kleuren, afmetingen, etc. Kortom alles wat belangrijk is om een passend voorstel te maken. Naast een keuken kunnen wij ook perfect de bijkomende verbouwingswerken verzorgen en ook voor garderobekasten en badkamers ben je bij ons aan het juiste adres! Voor een vrijblijvend intakegesprek maak je het beste een afspraak zodat we voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
  2
  Eerste ontwerp & offerte
  Wanneer het eerste ontwerp en het voorstel klaar zijn, nemen we contact met je op en maken we een tweede afspraak. Tijdens dit gesprek worden het ontwerp en de offerte besproken. Alles wordt stap voor stap doorgenomen. Eventuele aanpassingen en wijzigingen worden genoteerd om zo tot het perfecte ontwerp te komen.
  3
  Opmeten
  Wanneer het ontwerp en de offerte akkoord zijn komen wij ter plaatse om alles op- en na te meten. Mochten er aanpassingen nodig zijn, dan kunnen deze worden meegenomen voordat we de keuken of badkamer in productie nemen. Dit kan tot ongeveer 10 weken voor de afgesproken montagedatum.
  4
  Montage & levering
  In overleg stemmen we de datum van aanvang werken, montage en levering af. Dit doen we ruim op voorhand zodat je voldoende tijd hebt om de nodige voorbereidingen te treffen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer met gecertificeerde monteurs en vakmensen.
  5
  Aftersales
  Wij hechten een groot belang aan aftersales en service na oplevering van je project. Na afronding van alle werken willen we, als vanzelfsprekend, dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Vertel het ons en we lossen het op!