Over NewLook Keukens & Interieur Brasschaat


  Altijd al gedroomd van een keuken op maat? In onze keukenstudio in Brasschaat, kunt u uw hart ophalen.
  In onze showroom van 600 m2 vindt u een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor uw maatkeuken waarmee u gegarandeerd volop inspiratie opdoet.

  Wij bieden u zowel de superieure kwaliteitskeukens van Warendorf aan als maatkeukens uit ons eigen atelier. Maatwerk betekent bij NewLook Keukens & Interieur Brasschaat dat de gehele keuken in alle opzichten voldoet aan uw wensen en eisen.

  1
  Intake gesprek in onze showroom
  U bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek in onze showroom. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, de mogelijkheden, materialen, kleuren, afmetingen, het gewenste budget etc. Kortom alles wat belangrijk is om voor u een passend voorstel te maken.

  Naast een keuken kunnen wij ook perfect voor u de bijkomende verbouwingswerken verzorgen en ook voor garderobekasten en badkamers bent u bij ons aan het juiste adres!

  Voor een vrijblijvend intakegesprek maakt u het beste een afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren.
  2
  Eerste ontwerp & offerte
  Wanneer het eerste ontwerp en het voorstel klaar zijn, nemen we contact met u op en maken we een tweede afspraak. Tijdens dit gesprek worden het ontwerp en de offerte besproken. Alles wordt stap voor stap met u doorgenomen. Eventuele aanpassingen en wijzigingen worden genoteerd om zo voor u tot het perfecte ontwerp te komen.
  3
  Opmeten
  Wanneer het ontwerp en de offerte akkoord zijn komen wij bij u ter plaatse om alles op- en na te meten. Mochten er aanpassingen nodig zijn, dan kunnen deze worden meegenomen voordat we uw keuken in productie nemen. Dit kan tot ongeveer 10 weken voor de afgesproken montagedatum.
  4
  Montage & levering
  In overleg met u stemmen we de datum van aanvang werken, montage en levering af. Dit doen we ruim op voorhand zodat u voldoende tijd heeft om de nodige voorbereidingen te treffen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer met gecertificeerde monteurs en vakmensen.
  5
  Aftersales
  Wij hechten een groot belang aan aftersales en service na oplevering van uw project. Na afronding van alle werken willen we, als vanzelfsprekend, dat u 100% tevreden bent. Bent u dit niet? Vertel het ons en we lossen het op!