Kwaliteitsvolle keukens in Antwerpen

  Bent u op zoek naar een specialist in keukens en keukendesign in de omgeving van Antwerpen, Brecht, en Merksem? NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat voorziet al jarenlang gezinnen uit Antwerpen, in de ruime omgeving van Brecht en Merksem, van keukens op maat. Onze keukenwinkel is gespecialiseerd in design- en maatkeukens. Dat betekent dat u als inwoner van Antwerpen, Merksem, Brecht en omgeving kunt kiezen uit diverse keukens, voorzien van een keukendesign dat volledig voldoet aan al uw verwachtingen. Onze showroom bevindt zich in Brasschaat, maar we plaatsen keukens over heel Noord-Antwerpen. We komen bij u langs zelfs tot in Breda, waar we al verschillende schitterende projecten mochten realiseren.

  Ons aanbod aan keukens in de regio rond Antwerpen, Brecht en Merksem

  Alle keukens die we aanbieden in onze winkel in Brasschaat, tussen Brecht en Merksem, kunnen aangepast worden aan het keukendesign dat de klant in gedachten heeft en worden bijzonder gewaardeerd door ons cliënteel in de regio rond Antwerpen. Elke woning is uniek en is anders ingedeeld. Om de ruimte optimaal te benutten, kunt u een beroep doen op onze designers. Als ervaringsdeskundigen weten zij precies waaraan de keukens van onze klanten uit Antwerpen en daarbuiten moeten voldoen en welk keukendesign hiervoor nodig is. Vertel hem of haar uw wensen en ideeën. Ze vatten ze samen in een eerste ontwerp, waarop u uitgebreide feedback kunt geven. Daarna ontvangt u een tweede ontwerp, met daarin de keuken op maat van uw dromen.

   

  Keukentoestellen die design en gebruiksvriendelijkheid moeiteloos combineren

  Onze keukenwinkel in Brasschaat, gelegen tussen Brecht en Merksem, werkt voor zijn keukens in Antwerpen en ruime omgeving uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit, die passen binnen ieder keukendesign. We hebben onder meer apparaten van het Zwitserse V-Zug, zoals een V-Zug-vaatwasser en van het Duitse merk Gaggenau, dat bekend staat om zijn superieure keukentoestellen. Hun ontwerpen zijn tijdloos en steeds opnieuw een streling voor het oog. De apparaten hebben een minimalistisch karakter, wat hen multi-inzetbaar maakt en aansluit bij iedere interieurstijl. Ze schitteren in iedere keuken, of deze nu een hypermodern of landelijk karakter heeft. Ook de kookplaten van BORA verdienen de nodige aandacht. Het ontwerp is adembenemend, de werking optimaal.

   

  Doe een beroep op onze jarenlange expertise voor keukendesign in Antwerpen

  NewLook Keukens & Interieur uit Antwerpen gaat resoluut voor een sfeervol en eigentijds keukendesign, uiteraard steeds afgestemd op uw wensen. Met onze ervaring en ons vakmanschap biedt onze winkel in Antwerpen u de beste service én de meest hoogwaardige keukens. Maak een afspraak en bekijk alle toonzaalmodellen in onze showroom in Brasschaat. Wij helpen u graag met de verwezenlijking van een buitengewone keuken. Heeft u in de tussentijd vragen? We zijn steeds bereikbaar via info@newlookkeukens.be en op het nummer +32 3 644 61 72.


  Interesse in een keuken?

  Contacteer ons
  Kom eens langs in onze toonzaal!

  Bredabaan 360
  2930 Brasschaat