Kwaliteitsvolle keukens in regio Antwerpen

  Bent u op zoek naar een specialist in keukens in de omgeving van Antwerpen, Brecht en Merksem? NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat voorziet al jarenlang gezinnen in de ruime omgeving van prachtige en functionele keukens. Onze winkel is gespecialiseerd in design- en maatkeukens. Dat betekent dat wij ernaar streven om steeds hoogwaardige keukens die bij de visie van onze klanten passen af te leveren. Onze showroom bevindt zich in Brasschaat, maar we plaatsen keukens over heel Noord-Antwerpen. We komen bij u langs zelfs tot in Breda, waar we al verschillende schitterende projecten mochten realiseren.

  Ons ruime aanbod aan keukens

  Alle keukens die we aanbieden in onze keukenwinkel kunnen aangepast worden aan het design dat de klant in gedachten heeft. Elke woning is uniek en is anders ingedeeld. Om de ruimte optimaal te benutten, kunt u een beroep doen op onze designers. Zij weten precies waaraan uw keuken moet voldoen. Vertel hem of haar uw wensen en ideeën. Ze vatten ze samen in een eerste ontwerp, waarop u uitgebreide feedback kunt geven. Daarna ontvangt u een tweede ontwerp, met daarin de keuken op maat van uw dromen.

   

  Keukentoestellen die design en gebruiksvriendelijkheid moeiteloos combineren

  Wij werken voor onze keukens uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit, die passen binnen ieder keukendesign. We hebben onder meer toestellen van het Zwitserse V-Zug. Ook een keuken uitgerust met Gaggenau-toestellen is een optie. De ontwerpen zijn tijdloos en steeds opnieuw een streling voor het oog. De apparaten hebben een minimalistisch karakter, wat hen multi-inzetbaar maakt en ervoor zorgt dat ze aansluiten bij iedere interieurstijl. Daarnaast bieden we nog vele andere topmerken aan, zodat er voor elke klant ongetwijfeld iets naar wens tussen zit.

   

  Doe een beroep op onze jarenlange expertise

  NewLook Keukens & Interieur gaat resoluut voor een sfeervol en eigentijds keukendesign, uiteraard steeds afgestemd op uw wensen. Met onze ervaring en ons vakmanschap biedt onze winkel u de beste service én de meest hoogwaardige keukens. Maak een afspraak en bekijk alle mogelijkheden in onze showroom in Brasschaat. Wij helpen u graag met de verwezenlijking van een buitengewone keuken.


  Interesse in een keuken?

  Contacteer ons
  Kom eens langs in onze toonzaal!

  Bredabaan 360
  2930 Brasschaat