Kwaliteitsvolle keukens in Antwerpen

  NewLook Keukens & Interieur voorziet al jarenlang gezinnen uit Antwerpen, in de ruime omgeving van Brecht en Merksem, van keukens op maat. Onze keukenwinkel is gespecialiseerd in design- en maatkeukens. Dat betekent dat u als inwoner van Antwerpen en omgeving kunt kiezen uit diverse keukens, voorzien van een keukendesign dat volledig voldoet aan al uw verwachtingen. Onze showroom bevindt zich tussen Brecht en Merksem, maar we plaatsen keukens over heel Noord-Antwerpen. Onze diensten strekken zich zelfs uit tot in Breda, waar we al verschillende schitterende projecten mochten realiseren.

  Ons kwaliteitsvolle aanbod aan keukens in regio Antwerpen

  Alle keukens die we aanbieden in onze winkel te Brasschaat, tussen Brecht en Merksem, kunnen aangepast worden aan het keukendesign dat de klant in gedachten heeft en worden bijzonder gewaardeerd door ons cliënteel in de regio rond Antwerpen. Elke woning is uniek en is anders ingedeeld. Om de ruimte optimaal te benutten, kunt u een beroep dan op onze designers. Als ervaringsdeskundigen weten zij precies waaraan de keukens van onze klanten uit Antwerpen en daarbuiten moeten voldoen en welk keukendesign hiervoor nodig is. Vertel hem of haar uw wensen en ideeën. Ze vatten ze samen in een eerste ontwerp, waarop u uitgebreide feedback kunt geven. Daarna ontvangt u een tweede ontwerp, met daarin de keuken van uw dromen.

   

  Keukentoestellen die design en gebruiksvriendelijkheid moeiteloos combineren

  Onze keukenwinkel in Brasschaat, gelegen tussen Brecht en Merksem, werkt voor zijn keukens in Antwerpen en ruime omgeving uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit, die passen binnen ieder keukendesign. We werken onder meer samen met Vzug, een Zwitsers merk, en Gaggenau, een exclusief Duits merk dat bekend staat om zijn superieure keukentoestellen. Hun ontwerpen zijn tijdloos en steeds opnieuw een streling voor het oog. De apparaten hebben een minimalistisch karakter, wat hen multi-inzetbaar maakt en aansluit bij iedere interieurstijl. Ze schitteren in iedere keuken, of deze nu een hypermodern of landelijk karakter heeft. Ook de kookplaten van BORA verdienen de nodige aandacht. Het ontwerp is adembenemend, de werking optimaal.

   

  Doe een beroep op onze jarenlange expertise

  NewLook Keukens & Interieur uit Antwerpen gaat resoluut voor een sfeervol en eigentijds keukendesign, uiteraard steeds afgestemd op uw wensen. Met onze ervaring en ons vakmanschap biedt onze winkel in Antwerpen u de beste service én de meest hoogwaardige keukens. Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden in onze showroom in Brasschaat, gelegen tussen Brecht en Merksem. Wij helpen u graag met de verwezenlijking van een buitengewone keuken. Heeft u in de tussentijd vragen? We zijn steeds bereikbaar op het nummer +32 3 644 61 72.


  Interesse in een keuken?

  Contacteer ons
  Kom eens langs in onze toonzaal!

  Bredabaan 360
  2930 Brasschaat