NewLook Keukens Brasschaat

  Ons aanbod aan totaalinterieur


  Met maatwerk gaan we verder dan de keuken alleen. We ontwerpen uw interieurproject volledig toegespitst op uw wensen. In onze studio vindt u naast op maat gemaakte keukens ook een ruime keuze aan mogelijkheden voor een nieuwe dressing, garderobe, badkamermeubel, tv-meubel.
  Daarnaast bieden we ook een selectie van barkrukken, stoelen, tafels en (design)blikvangers voor uw interieur.

  Maatwerk Tv-meubel

  Maatwerk interieur

  Van onze klant kregen we de specifieke opdracht; ontwerp een TV meubel voor (uiteraard) de TV, maar ook met voldoende ruimte voor de zeer uitgebreide CD-collectie. Daarnaast is onze klant ook kunstliefhebber dus ook hier moest de nodige ruimte voor voorzien worden. Om deze eyecatchers, letterlijk, in de spotlights te zetten is het meubel voorzien van LED-spotverlichting. De living en keuken bevinden zich in dezelfde ruimte, om rust en eenheid te creeeren is er voor gekozen om zowel het TV-meubel als de keukenmeubelen in hetzelfde materiaal uit te voeren. Het resultaat mag er zijn!

  Maatwerk wijnbar

  Maatwerk interieur

  Als aanvulling op de keuken in uw leefruimte of als meubel in de wijnkelder of bar. Een wandmeubel ingericht als wijnbar, maar deze kan evengoed dienst doen als coffeecorner. Uitgerust met glaskasten om uw mooiste flessen en glaswerk te tonen. Kasten en schappen zijn uitgevoerd in fineer, waarbij de deuren zijn voorzien van een zeer kader. Het keramiek werkblad en de achterwand in Travertino maken met plaatje compleet. Geen liefhebber van wijn? De wijnklimaatkast is perfect te vervangen voor een bierklimaatkast. Deze zorgt ervoor dat al uw bieren op de perfecte manier gekoeld en bewaard kunnen worden.

  Een uniek interieur, waardoor u zich meteen thuis voelt!

  NewLook Keukens & Interieur is ontstaan uit een passie voor een prachtige en functioneel keukens en een bijhorend schitterend interieur. Onze collectie is net dat tikkeltje anders en eigenzinniger dan wat u elders vindt. We hanteren een strenge selectie voor onze leveranciers, met een uniek en hoogwaardig assortiment als resultaat. Onze diensten gaan verder dan enkel het plaatsen van keukens. We zorgen ervoor dat uw volledige interieur in harmonie op elkaar wordt afgestemd.


  Iets moois gezien?

  Shop
  Kom eens langs in onze studiol!

  Bredabaan 360
  2930 Brasschaat