✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ Aanbod op uw maat

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keuken in klassieke stijl

  Een keuken in klassieke stijl is een tijdloze keuze voor uw woning. De schoonheid van een klassieke keuken ligt in zijn vermogen om de tand des tijds te doorstaan en nooit uit de mode te raken. Met op maat gemaakte functies, kan een klassieke keuken worden aangepast aan individuele voorkeuren en een echt unieke ruimte creëren. Of het nu gaat om een moderne boerderijkeuken of een verfijnd landelijk ontwerp, een klassieke keuken brengt elegantie en charme in elk huis.


   

  Een klassieke keuken als blikvanger

  Een keuken in klassieke stijl is een tijdloze keuze voor uw woning. Rust ze uit met de nieuwste toestellen en comfort, zoals een kraan van Quooker en verhoog het gebruiksgemak. Doe inspiratie op en bekijk de verschillende realisaties van klassieke keukens in onze showroom in Brasschaat. Uw keuken wordt volledig naar uw wens ontworpen en geoptimaliseerd. Stel ons gerust al uw vragen. Ons team van experts staat u stap voor stap bij in het volledige proces en creëert samen met u een prachtige keuken in een tijdloze klassieke stijl.

  Vertrouw op onze expertise en jarenlange ervaring

  Klassieke keuken kan met een kleine personal touch een landelijke of juist meer de uitstraling krijgen van een moderne keuken. Strak en minimalistisch ingericht en toch warm aanvoelen door gebruik te maken van natuurlijke materialen. U bent van harte welkom in onze studio voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een globaal overzicht van de mogelijkheden en het bijhorende kostenplaatje. Maak een afspraak via info@newlookkeukens.be of contacteer ons op het nummer +32 3 644 61 72. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen, de koffie staat klaar!