JURA-koffie, exclusief verkrijgbaar in onze zaak te Brasschaat


  U kunt vanaf heden ook een JURA-koffie verkrijgen in onze showroom in Brasschaat, in het noorden van Antwerpen. Niet de bonen zelf uiteraard, wel de kwalitatieve machines die dit zwarte goud produceren. NewLook Keukens & Interieur beschikt over een groot aanbod aan koffiemachines van dit van oorsprong Zwitserse merk. Hun hoogwaardige kwaliteit in combinatie met het schitterende design, maken ze de ideale partij om de keukens van onze keukenzaak te versterken.

  Kom een kopje JURA-koffie proeven in onze showroom te Brasschaat

  Geniet ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe alleen maar uit de Italiaanse koffiebars kende. De koffie-volautomaten van JURA staan garant voor de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en uitzonderlijk design en passen perfect bij de hoge kwaliteit die NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat, dicht bij Antwerpen, aanbiedt. Met JURA geniet u met één druk op de knop van een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten – altijd vers gemalen. Bent u nog niet overtuigd? Kom voorproeven in onze showroom in Brasschaat in Antwerpen, en ontdek wat JURA u te bieden heeft.

   

  Een aanwinst voor iedere keuken

  Onze zaak te Brasschaat, in Antwerpen, is een exclusieve verdeler van JURA-koffie. Bij ons vindt u modellen in verschillende volumes en prijsklassen. Bestel ze los of samen met uw nieuwe keuken, en kies een exemplaar dat volledig aansluit bij uw stijl. De toestellen kunnen indien gewenst mee geplaatst worden wanneer de keuken geïnstalleerd wordt. Uiteraard kunt u ze ook al vroeger mee naar huis nemen, zoals u zelf verkiest.

   

  Geniet iedere morgen van versgemalen koffie

  De toestellen van JURA passen zowel in moderne, landelijke keukens, als in warme leefkeukens. Een deel van het assortiment van JURA kunt u bekijken in onze zaak in Antwerpen. U vindt alle toestellen op deze webpagina. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel ons op het nummer +32 3 644 61 72. Wij helpen u graag verder.


  Iets moois gezien?

  Contacteer ons
  Kom eens langs in onze toonzaal!

  Bredabaan 360
  2930 Brasschaat