NewLook Keukens Brasschaat

Een vernieuwende kijk op wonen!

Een vernieuwende kijk op wonen!

Een vernieuwende kijk op wonen!

Perfecte garantie
Hoogstaande kwaliteit
Maatwerk oplossing
Respect voor budget

Op zoek naar uw droomkeuken?
Wij zijn de keukenwinkel in Brasschaat die u zoekt!

Moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen en een greeploos design. Het ontwerp is functioneel, praktisch en uiteraard voorzien van alle gemakken. Apparatuur symmetrisch als een geheel met de keuken of liever uit het zicht? De keuze is aan u!

Klassieke keukens

Een klassieke keuken heeft vaak een statige uitstraling met soms ook landelijke elementen. Een schouw, vitrinekast of handgreep geven uw keuken een eigentijdse look. Door sierlijke ornamenten toe te voegen of juist weg te laten creëert u een keuken die volledig aan uw woonwensen voldoet.

Uw keukenwinkel vlak bij Brecht en Merksem

De keuken is vaak het epicentrum van de woning en is onmisbaar in ieder huis. De keukendesigner van onze zaak in Brasschaat, nabij Brecht, in de provincie Antwerpen, is gespecialiseerd in keukens en alles wat erbij komt kijken. Wij installeren zowel keukens op maat in nieuwbouwprojecten als in bestaande bouw- en renovatieprojecten. Geen uitdaging is ons te groot. Als keukenwinkel en keukendesigner met prachtige ontwerpen in de omgeving van Antwerpen, Merksem en Brecht zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde. We leveren kwalitatieve designkeukens af die een leven lang meegaan. Alle stijlen zijn mogelijk. Onze keukendesigner bekijkt samen met u in onze showroom in Brasschaat, welke stijl u voor ogen heeft en hoe onze keukenwinkel dit voor u kan realiseren. Het resultaat is een schitterende keuken die helemaal afgestemd is op de behoeften van u en uw gezin.

Stel met de hulp van ons team uw perfecte keuken samen

In onze keukenwinkel nabij Merksem, Antwerpen en Brecht, plannen we een afspraak in met onze keukendesigner om tot uw droomkeuken te komen. Tijdens deze afspraken kunt u uw wensen uit de doeken doen. Stel ons gerust al uw vragen, onze experts weten er beslist raad mee. Ook wat de stijl betreft, kunt u alle kanten uitgaan. Kies voor een moderne keuken die naadloos in de rest van uw interieur overgaat of hou vast aan de klassieke stijl die uw huis rijk is. Houdt u meer van landelijk? Ontdek ons aanbod aan keukens in landelijke stijl. Bekijk ook zeker eens onze realisaties. Onze keukenwinkel tussen Brecht en Merksem creëert de stijl die aansluit bij de persoonlijkheid van u en uw gezin. Contacteer ons en zet de eerste stap richting de keuken van uw dromen.

Inspiratie?

Landelijk, eigentijds of modern?
Ontdek onze verschillende stijlen
en laat u inspireren.

Bekijk onze inspiratie keukens

Wat vinden anderen van NewLook Keukens Brasschaat

  Erg mooie keukens. Wij zijn nog steeds superblij met de adviezen maar vooral met de prachtige keuken.
  Aanrader om eens te gaan kijken in de showroom in Brasschaat!!

  Jeroen uit Breda

  Echt een unieke, mooie zaak. Gerund door een paar toppers.
  Super blij met onze keuken!

  Marieke uit Ossendrecht

  Heel gelukkig met onze keuken. Het ontwerp klopt tot in de details op alle vlakken, de keuken is comfortabel en werd efficiënt ingedeeld en we zijn tevreden van de kwaliteitsvolle materialen. Betrouwbaar advies en een goede opvolging.

  Ine uit Schoten

  Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Goede indeling.
  Bedankt NewLook voor het goede advies!

  Danny uit Brasschaat

  Super services! Super kwaliteit!

  Martijn uit Hoogerheide

  Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken van Newlook, vakmensen zijn het, dank je wel!

  Agnes uit Putte

  Fijne mensen, mooie keukens en top service!

  Richard uit Roosendaal

  Super geholpen. Nooit stress. Knappe ontwerpen met veel creativiteit.

  Max uit Brasschaat

  Goede keukens, eerlijk verhaal.

  Philippe uit Breda