✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een designkeuken laten plaatsen

  Droomt u er al jaren van om een designkeuken te laten plaatsen? NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat is de geschikte partner om deze droom te realiseren. Ons team heeft tientallen jaren ervaring in zowel keuken- als interieurbouw. We streven naar perfectie: al onze designkeukens worden onderworpen aan strenge controles en met oog voor detail geproduceerd. Het plaatsen van uw nieuwe designkeuken in regio Merksem kunt u met een gerust hart overlaten aan ons gespecialiseerde team van keukenplaatsers.


  Wie kan een designkeuken laten plaatsen door onze firma?

  Voor het plaatsen van een designkeuken richt onze keukenwinkel zich specifiek op bestaande woningen, nieuwbouw en renovatieprojecten in de ruime omgeving van Noord-Antwerpen en over de grens in Nederland. Indien u graag een designkeuken wilt laten plaatsen, bent u van harte welkom in onze showroom voor een intakegesprek. We werken liefst op afspraak zodat we altijd de nodige tijd kunnen voorzien en u de beste service kunnen garanderen. Zo creëren wij keer op keer de designkeukens die helemaal bij de wensen van onze klanten aansluiten.

  Welke designkeukens bieden wij aan?

  Wij plaatsen designkeukens uit zowel ons eigen atelier in Nederland als van Duits fabricaat, zoals de keukens van Warendorf. Alle keukens op maat worden in ons eigen atelier geproduceerd, waardoor we het hele proces van begin tot eind van dichtbij kunnen opvolgen. Het grote voordeel van maatkeukens is dat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten en dat wij uw keuken tot op de millimeter passend kunnen maken, zonder in te boeten aan kastruimte. Zo creëren we een mooie open nis of een ontbijtkast voor bijvoorbeeld uw JURA-koffiemachine.

   

  Plan uw bezoek in onze showroom

  Wenst u een designkeuken te laten plaatsen door onze specialisten? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om onze designkeukens te ontdekken. Laat u alvast inspireren door onze eerdere projecten bij het samenstellen van uw ideale keuken. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar het nummer +32 3 644 61 72.