✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ Aanbod op uw maat

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Uw nieuwe designkeuken

  Wanneer u een designkeuken wilt die uw persoonlijke stijl en voorkeuren perfect weerspiegelt,  dan is NewLook Keuken & Interieur de ideale keuze. Met onze jarenlange expertise in keukens en maatwerk kunnen we een ruimte creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en praktisch is. Ons team benadert elk project persoonlijk en zorgt ervoor dat het volledig is toegespitst op uw specifieke behoeften en wensen.
  Door nauw met u samen te werken, kunnen we uw droomkeuken werkelijkheid laten worden, geheel volgens uw wensen.
  Vertrouw op NewLook Keukens & Interieur voor een echt op maat gemaakt en gepersonaliseerd keukenontwerp.


   

  Plaatsing van uw keuken

  Als u overweegt een nieuwe keuken te laten plaatsen, kijk dan niet verder dan NewLook Keukens & Interieur. Ons team van ervaren professionals werkt met u samen om de keuken van uw dromen te creëren. Met onze expertise in ontwerp en installatie kunnen we de ruimte omtoveren tot een functionele en stijlvolle keuken die voldoet aan uw wensen en voorkeuren. Van het selecteren van de juiste materialen tot het coördineren van alle aspecten van het installatieproces, wij zorgen ervoor dat elk detail tot in de puntjes wordt verzorgd. Vertrouw op NewLook Keukens & Interieur om uitzonderlijke resultaten te behalen voor uw keukenproject.

  Onze collectie maatwerkkeukens

  In onze collectie vindt u designkeukens uit zowel ons eigen atelier in Nederland als van Belgisch en Duits fabricaat. Alle keukens worden op maat geproduceerd, het gehele proces wordt van begin tot eind van dichtbij opgevolgd. Het grote voordeel van onze maatwerkkeukens is dat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten en dat wij uw keuken tot op de millimeter passend kunnen maken, zonder in te boeten aan comfort en kastruimte. Zo creëren we een mooie open nis, koffiecorner of een ontbijtkast voor bijvoorbeeld uw JURA-koffiemachine.

   

  Plan uw bezoek

  Wenst u een maatwerkkeuken te laten ontwerpen en plaatsen door onze specialisten? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze studio om onze designkeukens te ontdekken. Laat u alvast inspireren door onze eerdere projecten bij het samenstellen van uw ideale keuken. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar het nummer +32 3 644 61 72.