✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keuken in landelijke stijl

  Een keuken in landelijke stijl is prachtig in bijvoorbeeld pastorale villa’s, die u overal Noord-Antwerpen vindt. Het romantische en rustieke karakter maakt van de keuken een geliefde plek om te vertoeven. NewLook Keukens & Interieur mocht al diverse gezinnen uit Noord-Antwerpen voorzien van een keuken waar ze ontspannen kunnen genieten van hun lievelingsgerechten. Mogen wij binnenkort ook uw woning upgraden met een schitterende keuken in landelijke stijl?


  Een keuken in landelijke stijl als blikvanger van uw woning

  Een keuken in landelijke stijl hoeft niet onder te doen voor een moderne variant. Rust ze uit met ingenieuze apparaten, zoals een kraan van Quooker en verhoog het gebruiksgemak. Bent u geïnteresseerd in een koelkast van Liebherr voor uw keuken in landelijke stijl? Bekijk de verschillende realisaties van landelijke keukens in onze showroom in Brasschaat, niet ver van Antwerpen. Uw keuken wordt naar wens aangepast en geoptimaliseerd. Stel ons gerust al uw vragen. Ons team van experts staat u graag bij in dit belangrijke keuzeproces en creëert samen met u een prachtige keuken in landelijke stijl.

  Reken op onze jarenlange ervaring in keukenbouw

  In tegenstelling tot enkele decennia geleden, hoeft een keuken in landelijke stijl niet per se klassiek te zijn. Deze kan, net zoals moderne keukens, ook strak en minimalistisch ingericht worden en toch heel warm aanvoelen. U bent van harte welkom in onze keukenwinkel voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een globaal overzicht van de mogelijkheden en het bijhorende kostenplaatje. Maak van tevoren een afspraak via info@newlookkeukens.be of contacteer ons op het nummer +32 3 644 61 72. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!