✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Grote keuken plaatsen

  Wanneer u graag een grote keuken wilt plaatsen, is NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat, gelegen nabij Antwerpen, de keukenwinkel bij uitstek. We specialiseerden ons doorheen de jaren in de realisatie van keukens in regio Noord-Antwerpen en bereiken zelfs klanten tot over de Nederlandse grens. Een hoge kwaliteit en een uitstekende service zijn onze prioriteit. Daarom werken we uitsluitend met de beste materialen en opgeleide vakmensen.


  Een grote keuken plaatsen in regio Brecht en Merksem was nog nooit zo gemakkelijk

  Een keuken is het kloppend hart van een woning en is vaak het decor van memorabele kookavonden. Houdt u ervan om uitgebreid te koken voor familie en vrienden en krijgt u daar graag alle ruimte voor? Wij plaatsen met veel oog voor detail de grote keuken van uw dromen in uw woning in Brecht, Merksem of omgeving. Of u nu gaat voor een grote keuken met ruim kookeiland of een U-vormige keuken op maat; ons team zorgt voor de meest optimale indeling, afgestemd op uw interieur.

  Maatwerk uitgevoerd door professionals

  Onze showroom, gesitueerd tussen Brecht en Merksem, mocht doorheen de jaren al talloze grote projecten ontwerpen en plaatsen, met een volledig afgewerkte keuken als resultaat. Of u nu al een concreet ontwerp in gedachten heeft of u zich volledig laat begeleiden door ons; onze designers luisteren naar uw wensen en nemen alle feedback mee in hun schetsen. Kom langs in onze toonzaal te Brasschaat (tussen Brecht en Merksem) en ontdek uw ideale keuken tussen ons grote aanbod aan toonzaalmodellen. Stem ze volledig af op uw persoonlijke wens. U kunt hier zo ver in gaan als u zelf wilt.

   

  Maak vandaag nog een afspraak

  Boek tijdig een afspraak om uw grote keuken te laten plaatsen in uw woning, gesitueerd in de ruime omgeving van Brecht en Merksem. Scrol in tussentijd gerust eens door onze website en laat u inspireren door onze talrijke realisaties. U kunt ons steeds bereiken op het nummer +32 3 644 61 72 of via het e-mailadres info@newlookkeukens.be.