✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Gaggenau in de keuken

  Gaggenau is al decennialang een vaste waarde in de keuken voor wie veel belang hecht aan kwaliteitsvolle apparatuur. Dit in 1683 opgerichte bedrijf kent zijn bestaan in Duitsland, meer bepaald aan de rand van het Zwarte Woud. Toen beperkten hun activiteiten zich nog louter tot een hamer- en spijkersmederij en smelterij. In de loop der jaren onderging het merk een spectaculaire metamorfose en ook de dag van vandaag blijven ze inzetten op innovatie en verbetering.


  Gaggenau apparaten passen in iedere keuken

  Gaggenau is de ideale match voor iedereen die in de ruime omgeving van Noord-Antwerpen op zoek is naar solide en hoogwaardige apparaten voor zijn of haar keuken. Hun jarenlange ervaring maakt dat ze de kunst van het keukenbouwen als geen ander onder de knie hebben. De machines passen met hun minimalistisch design bijzonder goed in strakke keukens. Wenst u een leefkeuken te laten installeren? Wij tippen u graag de wijnklimaatkasten van Gaggenau om uw keuken mee te verrijken. Ze zijn niet alleen een streling voor het oog, maar zorgen er ook voor dat u elke keer opnieuw kunt genieten van een fles wijn op de perfecte temperatuur.

  Zet de puntjes op de i

  Het tijdloze ontwerp van de apparaten sluit zonder probleem aan bij verschillende interieurstijlen. Til uw klassieke keuken naar een hoger niveau met een afzuigsysteem van Gaggenau. Ontdek de talloze gedaantes die uw ventilatie kan aannemen. Ga voor de klassieke hangende dampkap of laat deze integreren in het plafond. Ziet u het liever iets discreter? Dan is de werkbladafzuiging van Gaggenau, waarbij het afzuigsysteem mee verwerkt zit in het werkblad, of de tafelventilatie misschien wel de oplossing voor uw keuken. Deze laatste komt tevoorschijn uit het werkblad en verdwijnt met een druk op de knop opnieuw naadloos in uw interieur. Benieuwd welke Gaggenau apparaten uw hart sneller doen slaan? Kom ze ontdekken bij NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat, nabij Antwerpen. Contacteer ons via +32 3 644 61 72, stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be of stuur ons eenvoudig een bericht via ons contactformulier.