✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  FENIX in de keuken

  FENIX is een relatief nieuw materiaal dat de laatste jaren een opmars maakt als afwerkingsmateriaal in de keuken. Het is een perfect alternatief voor uw keuken en is bijzonder gebruiksvriendelijk. In de showroom van NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat, nabij Antwerpen vindt u een ruim aanbod aan showroomkeukens die vervaardigd zijn uit FENIX materialen. Kom inspiratie opdoen en stel uw keuken samen met uw favoriete FENIX.


  Innovatie en design gaan dankzij FENIX hand in hand in uw keuken

  FENIX ondergaat doorheen het productieverloop verschillende processen die mee bijdragen aan de kenmerkende uitstraling. Zo wordt het materiaal voorzien van een meerlaagse coating waarbij een nieuwe generatie acrylhars wordt ingezet. Deze wordt gehard en bevestigd door middel van elektronenstralen. Het resultaat van deze techniek is een extreem mat, ondoorzichtig oppervlak dat u zal verbazen met zijn zachtheid. Het matte oppervlak reflecteert een minimum aan licht, waardoor u voluit kunt gaan op vlak van verlichting zonder u zorgen te moeten maken over weerkaatsende lichtstralen. FENIX heeft een luxueuze uitstraling, die uw keuken onmiddellijk naar een hoger niveau tilt.

  Ontdek de voordelen van FENIX in uw keuken

  Laat uw kinderen gerust meekijken in de kookpotten; dankzij de anti-vingerafdruk blijft uw aanrecht vrij van nieuwsgierige vingers. Wordt het blad toch vuil? Dan kunt u dit met een simpele schoonmaakspray eenvoudig reinigen. FENIX materialen mogen in contact komen met voedsel, bijvoorbeeld wanneer u zelf uw brooddeeg wilt kneden in de keuken. Het is compleet veilig en ook het kneden zal geen schade aanbrengen aan het werkblad. Het materiaal is tevens bestand tegen krassen, schuren en hitte. Mocht u toch een klein krasje opmerken, kan het gemakkelijk verholpen worden dankzij thermische herstelling. Dat houdt in dat u door middel van wrijving warmte creëert die het krasje zal dichten. Wenst u meer informatie over het gebruik van FENIX materialen in de keuken? Maak uw afspraak en kom vrijblijvend langs in onze keukenwinkel. Onze diensten strekken zich uit over heel Noord-Antwerpen en reiken zelfs tot in Breda. Bel naar +32 3 644 61 72 of stuur ons een bericht via het contactformulier.