✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  FENIX in de keuken

  Fenix is een relatief nieuw materiaal dat de laatste jaren een opmars maakt als afwerkingsmateriaal in de keuken. Het is een perfect alternatief voor laminaat of composiet en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Bij NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat vindt u een ruim aanbod aan voorbeeldkeukens die vervaardigd zijn uit FENIX materialen.


  Innovatie en design gaan hand in hand

  FENIX ondergaat doorheen het productieverloop verschillende processen die mee bijdragen aan de kenmerkende uitstraling. Zo wordt het materiaal voorzien van een meerlaagse coating waarbij een nieuwe generatie acrylhars wordt ingezet. Deze wordt gehard en bevestigd door middel van elektronenstralen. Het resultaat van deze techniek is een extreem mat, ondoorzichtig oppervlak dat u zal verbazen met zijn zachtheid. Het matte oppervlak reflecteert een minimum aan licht, waardoor u voluit kunt gaan op vlak van verlichting zonder u zorgen te moeten maken over weerkaatsende lichtstralen.

  Ontdek de voordelen van FENIX in uw keuken

  Laat uw kinderen gerust meekijken in de kookpotten, dankzij de anti-vingerafdruk blijft uw aanrecht vrij van nieuwsgierige vingers. Wordt het blad toch vuil? Dan kunt u dit met een simpele schoonmaakspray eenvoudig reinigen. FENIX materialen mogen in contact komen met voedsel, bijvoorbeeld wanneer u zelf uw brooddeeg wilt kneden in de keuken. Het is compleet veilig en ook het kneden zal geen schade aanbrengen aan het werkblad. Het materiaal is tevens bestand tegen krassen, schuren en hitte. Mocht u toch een klein krasje opmerken, kan dit makkelijk verholpen worden dankzij thermische herstelling. Dit houdt in dat u door middel van wrijving warmte creëert die het krasje zal dichten. Wenst u meer informatie over het gebruik van FENIX materialen in de keuken? Maak uw afspraak en kom vrijblijvend langs in onze keukenwinkel. Onze diensten strekken zich uit over heel Noord-Antwerpen en reiken zelfs tot in Breda. Bel naar 03 644 61 72 of stuur ons een bericht via het contactformulier.